Over Friemel

Hallo jij! 👋🏻

Eerst en vooral wil ik je bedanken dat je hier bent. Dankzij jou kan ik mijn droom waarmaken en verder vormgeven. Dankjewel dus!

 

Ik ben Britta en startte Friemel in april 2020, te midden van een corona-lockdown. Wat begon als een kleine bezigheid, groeide al snel uit tot een passie. Maar wat is een passie zonder missie? Dus ik ging verder op zoek: wat heb jij nodig en waar werk ik graag aan? Op deze webshop vind je het resultaat! Wil je meer weten over mezelf en Friemel? Lees dan zeker verder.

 

Bij het starten van Friemel was er geen plan, geen concreet doel te halen. Er was maar één ding belangrijk: mezelf bezighouden met fijne dingen. En dat is Friemel voor mij. Maar ondertussen is het ook al zo veel meer geworden. Het is een plaats waar ik al mijn kennis en creativiteit in kwijt kan en dit kan omzetten naar een fijn en veilig product voor mama's en kindjes. En dat geeft mij én jou een fijn gevoel, en dat is uiteindelijk het mooiste doel, niet?

 

Friemel groeit verder dankzij jou, en ik groei mee. Na enige tijd werd het duidelijk wat belangrijk is voor mij, en op welke pijlers ik daardoor graag inzet bij Friemel:

 

  • ontwikkelingsgericht
  • veilig
  • modern

 

Een kind zien opgroeien en bijleren is voor mij het mooiste wat er is. Ik werk al sinds mijn 16 jaar met kinderen en ik krijg er niet genoeg van. Hun zin om te leren is inspirerend. Met de producten van Friemel wil ik dus ook bijdragen aan deze groei en het op een correcte manier stimuleren. Dit doen we natuurlijk op een veilige manier, want veiligheid komt boven alles als het op jouw kleintje aankomt.

 

Al dat opgroeien en bijleren mag natuurlijk ook een mooie uitstraling hebben. Daarom ontwerp ik met Friemel moderne items. Duurzaam en minimalistisch in de brede zin. Items die stimulerend zijn maar niet overprikkelend, en die passen in jouw visie van opvoeden.

 

Liefs,

Britta

 

P.S.: Wil je weten waarvan de naam Friemel komt? Deze komt van het koosnaampje “friemelmie”. Friemelen is ook dialect voor ‘prutsen’, wat linkt naar voelen. Wist je dat dit het eerste zintuig is dat zich ontwikkelt bij jouw kleintje?